چگونگی درآمد دلاری معماری فریلنسر+7 سایت دلاری معماری
نگاه اجمالی به صنعت فریلنسری معماری
هم اکنون مهندسان معماری با سرعت بیشتر از قبل وارد صنعت فریلنسری می شوند. معماران و آرشیتکها سعی دارند که درآمد و جایگاه خودشان را در بین رقبای فریلنسر معمار تثبیت کنند.
بررسی دلایل افزایش تقاضای معماران برای فریلنسری
- انعطاف پذیری بیشتر فریلنسری نسبت به شغل کارمندی و انتخاب پروژههایی که جذابیت بالایی دارند.
- افزایش تقاضای کارفرماها و ثبت سفارش کارفرماها در حوزه فریلنسری معماری .
- کمک به برندینگ معماران و حرکت در مسیر برندینگ.
- امکان ارتقاء درآمد با افزایش کیفیت کارها و تعدادکارها و انتخاب کارفرماهای با گرید بالاتر.
- تلاش کارفرماها برای جست و جوی معمار مورد علاقه شان در پلتفرم های آنلاین فریلنسری.
مهارت های مورد نیاز معماران برای پیشرفت در فریلنسری
مهندسان معمار برای ارتقاء و پیشرفت و حفظ جایگاه فریلنسری، باید همیشه آپدیت باشند. معماران باید به نرم افزارهای جدید مرتبط با معماری و هوش مصنوعی مسلط باشند. تنها تسلط به مهارتهای پایه و نرم افزارهای پایه مانند تریدی مکس و اتوکد، نمی تواند یک معمار را در مسیر برندینگ و موفقیت قرار دهد.
دیگر جهان با چند دهه پیش متفاوت است و سرعت پیشرفت علمی، بازههای زمانی چند ده ساله و سالانه را رد کرده است. اکنون سرعت تحولات و رونمایی از رویدادهای جدید به روزها و ساعتها رسیده است. بنابراین هر روز شاهد جدیدترین فناوریها در حوزه مهندسی معماری هستیم که باید تواما با خلاقیت و دانش معماری خودتان از این ترفندها استفاده کنید.
بنابراین نتیجه میگیریم که نمی توان در این مقاله فقط نرم افزاهایی را نام ببریم. با تسلط به آن نرم افزارها و داشتن مدرک دانشگاهی، بتوانید به درآمد برسید. واقعیت بازار کار مملو از متخصصانی هستند که مدرک دانشگاهی دارند. به نرم افزارهای پایه نیز تسلط کافی دارند. ولی درآمد قابل قبولی ندارند. برای موفقیت باید هر روز دانشتان را آپلود کنید و مطالعه داشته باشید.
مهارت های ارتباطی مهندسان معماری برای کسب درآمد دلاری از فریلنسری
شبکه سازی، یکی از مهمترین و قدیمیترین روش های موفقیت در هر کسب و کاری بوده است. همواره کارفرمایان، در صورت رضایت از آرشیتکت برای آنها بازوی تبلیغات مهمی بودند. آنها با معرفی به دوستان و آشنایان، شبکه سازی آن فرد و متخصص را قویتر و مستحکمتر می کردند. پس اگر شما یک معمار با ده سال تجربه موفق بودید، تنها به واسطه ی شبکه سازی ده سال گذشته می توانستید باقی زندگی حرفهای تان روزهای شلوغ و پردرآمدی داشه باشید.
شبکه سازی، موضوع مهمی هست که در عصر امروز نیز، در موفقیت یک آرشیتکت اهمیت فراوانی دارد. ولی شکل سنتی آن دیگر نمی تواند مثل زمان های قدیمی موفق باشد. شبکه سازی فریلنسرهای معمار، از مرز شهر فراتر رفته است و هیچ مرزی جغرافیایی برای آن قابل تصور نیست. احتمالا شما در یکی از شهرهای کوچک ایران باشید ولی پروژه هایی از کشورهای دیگر قرارداد کنید. کارفرماها میتوانند به واسط پلت فرم های فریلنسری، نظرات بقیه را مرور و تصمیم به همکاری یا عدم همکاری با فریلنسر دلخواهشان را تعیین کنند.
نظرات و توصیه های کارفرمایان در پورتفولیو آنلاین شما به صورت 24 ساعته برای همه قابل نمایش است. این نظرات برای معمارانی که موفق عمل کردهاند سکوی پیشرفت و برای مهندسانی که کارفرمای ناراضی دارند، می تواند بسیار خطرناک باشد.
نحوه تعریف ساختار پرداخت برای فریلنسرهای معماری
بهترین تعریف ساختار پرداخت برای فریلنسرهای معماری، تعریف ساز و کار پرداخت به صورت مشخص کردن بها و دستمزد مشخص در ازای انجام پروژه در مدت زمان مشخصی می باشد. یعنی فریلنسر معماری باید برای انجام پروژه ای تعریف شده با مشخصات و زمان درج شده در قرارداد، باید وجه مشخصی را از کارفرما دریافت کند. در اینصورت فریلنسر میداند باید چه کاری انجام دهد. فریلنسر میداند که کدام فایل ها را آماده تحویل نماید. همچنین کارفرما آگاه هست که باید تا چند روز مبلغ پروژه را به حساب فریلنسر واریز کند. در قبال واریز، باید چه مدارکی از فریلنسر تحویل بگیرد.
پرداخت ساعتی برای فریلنسرها
این نوع روش کار ابهامات زیادی دارد و روشی منسوخ شده در صنعت فریلنسری هست که تفاهمها را مختل و رابطه بین فریلنسر و کارفرما را به حاشیه می کشاند. زیرا کارفرما نمی تواند نظارت جددی بر ساعات کار فریلنسر داشته باشد. سرعت کار پایین شما می تواند هزینه برای کارفرما ایجاد کند. سرعت بالای فریلنسر نیز که نتیجه سالها تجربه و مهارت او هست، می تواند باعث کاهش دستمزد وی شود.
بنابراین بهترین نوع تعریف ساز و کار پرداختی، تعریف مبلغی مشخص در قرارداد می باشد. لازم به ذکر است که قرارداد ساعتی با کارفرما، اساسا با سیستم فریلنسری در تضاد هست. چرا که فریلنسر، کسی هست که می خواهد آزادانه و در زمان های دلخواه پروژه اش را انجام دهد. چک کردن مداوم فریلنسر توسط کارفرما، با آرمانهای فریلنسری در تناض است.
عوامل موثر در میزان درآمد معماران فریلنسر
تجربه و سطح
مطمئنا تجربه و مهارتهایی یک معمار در طول سالها کسب کرده است، در دستمزد تاثیر گذار است. معمارانی که تجربه فراوانی دارند، پروژه های کوچکتر را قبول نمیکنند و در قبال کارهایی که انجام می دهند، هزینه بیشتری دریافت میکنند. همچنین پروژههایی مهم و ملی، برای معمارانی پیشنهاد می شود که کارنامه و رزومه قابل قبولی داشته باشند.
عرضه و تقاضا در بازار
مطمئنا عرضه و تقاضا عاملی است که در تمام بازارها تاثیر گذار است. در معماری نیز زمانی که تعداد کارفرماها و پروژههای در حال شروع، بیشتر از تعداد معماران ماهر آماده انجام کار باشد، تقاضا بیشتر ازعرضه است. در این حالت، دستمزد معماران فریلنسر افزایش می یابد و بالعکس. مساله مهمی که در مورد عرضه و تقاضا در ایران وجود دارد، تعداد فارغ التحصیلان این رشته می باشد. تعداد فارغ التحصیلان که در حقیقت با جذب دانشجویان بدون کنکور ورودی و بدون تقاضا در بازار کار، تعادل را بر هم زده است. آیا این مورد به نظر شما مهم است؟
وجود تعدادی زیاد فارغ التحصیل معماری، حتی نمی تواند نیازهای کارفرماهای محدودی را فراهم کند. همانطور که در مقدمه این مقاله به آن اشاره کردیم، داشتن مدرک برای کارفرما زیاد مهم نیست. این دانش و خلاقیت شما می باشد که بتواند شما را به اوج برساند. در حقیقت وقتی ما از عرضه و تقاضا صحبت میکنیم. تقاضا برای معماران فریلنسر کاربلد و با دانش تخصصی بالا می باشد.
هزینه های سربار
یکی از عوامل مهم در رشته معماری، هزینههای سربار می باشد که شامل هزینههای استیجاری دفتر کار، حقوق کارمندان و هزینه های بیمه، اینترنت، قبوض، مالیات و ایاب و ذهاب است. بعضی از معماران فریلنسر دفتر کار شخصی دارند و چندین معمار در آن دفتر مشغول به کار است. این معماران هزینه های بیشتری متحمل می شود. این هزینهها باید از کارفرما دریافت شود.
ولی دسته دومی وجود دارد که که در پلت فرم های آنلاین پروژه را دریافت میکنند. این دسته از معماران فریلنسر هزینه های سربار ندارند. بنابراین میتوانند با هزینه های متعادل تر پروژه را دریافت کنند. در نهایت سهم خودشان از پروژه بیشتر از آرشیتکتهایی باشد که هزینههای زیادی متحمل شدند.
میزان سختی پروژه
میزان سختی پروژه و مدت زمان مورد نیاز برای مطالعات و طراحی هر پروژه ای متفاوت است. اگر برای پروژهای زمان بیشتری مورد نیاز است، دستمزد متخصصان معماری نیز افزایش خواهد داشت.
مراحل کسب درآمد دلاری برای فریلنسرهای معماری
فریلنسرهای معماری برای دریافت پروژههای معماری، نیاز به کارفرما دارند. بهترین روش ملاقات با کارفرما، بسترهای آنلاین می باشد. در واقع در هر جایی که کارفرما حضور دارد، یک فرصت هست. فرصتی هست که شما هم نمونه کارهایتان را به نمایش بگذارید. بنابریان حضور در تمام شبکههای اجتماعی و بسترهای آنلاین پر بازدید، می تواند درآمد زا باشد.
برای مثال حضور قوی در در شبکههای اجتماعی مانند اینیستاگرام و آپلود نمونه کارها و برگذاری لایوها می تواند برند شما را قوی تر کند. ما در این مقاله، پلت فرمهای آنلاین و شبکههای اجتماعی پر بازدید را برای شما معرفی خواهیم نمود. در این مقاله نقاط قوت و ضعف هر کدام را بررسی خواهیم کرد.