درآمد گرافیستهای فریلنسر و بازارکار طراح گرافیک
درآمد طراح گرافیک و بازار کار طراحان گرافیک، در ایران بیشتر از کشورهای دیگر است. گرافیست فریلنسر ماهانه بین 50 تا 100 میلیون تومان درآمد کسب میکند. مزیتی که برای فریلنسرهای گرافیک وجود دارد، امکان کسب درآمد دلاری است. درآمد دلاری برای ایرانیها عالی است.
هزینههای فریلنسرهای گرافیک ایرانی ریالی است. میتوانند پس انداز بیشتری کنند. اگر شما این مقاله را مطالعه میفرمایید، احتمالا تازه از رشته گرافیک فارغ التحصیل شدهاید. مطمئنا قبل از ورود به هر تخصصی، بررسی بازار کار، مزایا و معایب شغلی میتواند نتیجه مستقیمی در انتخاب یا رد داشته باشد.
ما در این مقاله کمک میکنیم شما کلیاتی را از این موضوع دریافت کنید. در انتهای مقاله، برای موفقیت بیشتر کتاب رایگان را در اختیار شما خواهیم گذاشت. این راهنماییها برای پیشرفت و موفقیت شما است. امیدوارم بتوانیم دید کاملی از وضعیت درآمد طراحان گرافیک و بازار کار طراحی گرافیک در اختیار شما قرار دهیم.
درآمد طراحان گرافیک و بازار کار طراحی گرافیک
درآمد فریلنسر گرافیک
در چند دهه قبلتر، طراح گرافیک برای فعالیت باید دفتر و شرکت محلی تاسیس میکرد. عضو دفاتر و رسانه های محلی میشد. همچنین اگر در شهرهای کوچک و دور افتاده سکونت داشت، باید برای زندگی حرفه ای به شهرهای بزرگتر مهاجرت میکرد. ولی با پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات، مرزهای جغرافیایی جابه جا شده است.
هیچ مرز جغرافیایی وجود ندارد. درآمد طراحان گرافیک فقط وابسته به سطح دانش و تخصص آنهاست. دانش به روز، پشتکار همزمان با حضور در عرصه بین المللی میتواند سطح درآمد طراحان گرافیک را جهانی کند.
مقالات دهههای قبلتر را با عناوین (درآمد طراحان گرافیک) مطالعه کنید. عواملی مانند نوع اشتغال، تجربه، محل زندگی در تعیین درآمد مطرح بود. برای مثال قبلا یک طراح گرافیک، نمیتوانست در یک شهر دور افتاده فعالیت داشته باشد. حتما باید به شهرهای بزرگتر مهاجرت میکرد. همچنین بسیاری از طراحان، امکان مهاجرت نداشتند. باید از هنر وعلاقه خود خداحافظی میکردند.
امروزه کاملا متفاوتتر شده است. فقط کافی هست طراح گرافیک، مسلط به حرفهی خود باشد. کافی است اینترنت و ابزار طراحی داشته باشد. میتواند در دور افتادهترین روستای ایران، پروژههایی از هزاران کیلیومتر دورتر، قرارداد کند. بدون هیچ نگرانی و با آرامش طراحی کند. سایت فریلنسری پل دیزاینرز، بستری که در ایران برای طراحان و هنرمندان در حال فعالیت است.
افزایش درآمد طراحان گرافیک
مطمئنا در عصر حاضر، فریلنسری تنها راهی است که شما با دنیا ارتباط برقرار کنید. به واسطه فریلنسری، پروژههای مورد علاقه خود را دریافت کنید. درآمد خودتان را افزایش بدهید. طراح گرافیک فریلنسر، زمان و مکان ندارد. مدیریت کارها در دستان اوست. شما میتوانید در قله کوه، در دفاتر اشتراکی، در یک قایق، کنار ساحل، در کافه و مکان مورد علاقه کار کنید.
ولی مطمئنا فقط زمانی شما از شغل خود رضایت کافی خواهید داشت که پروژههایی با کیفیت بالایی خلق کنید. در صورت داشتن مهارت میتوانید درآمد بالایی را تجربه کنید. درآمد یک طراح گرافیک فقط و فقط وابسته به دانش و مهارت و تخصص و پشتکار اوست. نیاز اصلی ابزار کار و اینترنت هست.
شروع طراحی با کارآموزی
مطمینا کارآموزی مفید است. ولی این باور که شما باید مدتی رایگان برای کارفرما کارکنید، اشتباه محض است. هیچ وقت رایگان کار نکنید. اگر شما برای کارفرمایی پروژه تحویل میدهید، پس حتما یک دانش و تخصص دارید. اگر سطح پروژه پایین و دانش شما کم است، پول کمتری دریافت میکنید. ولی رایگان کار نکنید. بعضی از کارفرماها همیشه به دنبال طراحان رایگان هستند، بهتر است که آن کارفرماها را فراموش کنید.
یک طراح گرافیک چه وظایفی دارد؟
- جلسه و ملاقات با کارفرما در پروژه های فریلنسری، میتواند از طریق واتس آپ یا تلگرام انجام شود. همچنین میتواند به صورت ارسال صوت و متن و پرسشنامه انجام شود.
- برآورد زمان لازم برای اجرا و تحویل پروژه.
- برآورد تعرفه طراحی و ارائه قیمت تمام شده برای کارفرما.
- تفکر خلاق و تولید ایده
- تسلط به نرم افزارهای مختلف طراحی و دانش به روز.
- توسعه خلاقیت.
مدت زمان پیشرفت درآمد برای طراح گرافیک
پیشرفت طراح گرافیک در طی سه تا پنج سال بعد از یادگیری و اتمام دوران حرفهای امکان پذیر است. احتمالا سالهای اول برای شما که تازه شروع کردهاید، سخت باشد. چون فعلا برند شما شکل نگرفته است. پروتفولیو کم رنگی دارید. ارتباطات قوی ندارید. ولی بهتر است صبر داشته باشید. با حداکثر انرژی مسیر خود را طی کنید.
درآمد طراحان گرافیک از چه راههایی است؟ بازار کار طراح گرافیک کجاست؟
طراحان گرافیک دانش کامل و بروز از مفاهیم اولیه و تئوری رنگ و تصویر و اصول هنری دارند. طراح گرافیک از برنامههای یارانهای مختلف جهت ترسیم خلاقیت و آنچه که در ذهن دارد، استفاده میکند. طراحان گرافیک نسبت به علاقه و تخصص خود، مهارتهای زیادی را میآموزند. میتوانند آنها را تبدیل به پول کنند.
در واقع شما به عنوان طراح گرافیک، باید مهارتهای خود را تبدیل به پول کنید. نیازهای کارفرماها را بشناسید. مهارتهای خود را در قالب خدمات برای آنها ارائه دهید. در زیر فهرستی از مهارتهایی است که شما میتوانید آنها را تبدیل به محصول بکنید.
فهرست مهارتهای مورد نیاز برای افزایش درآمد طراحان گرافیک
ویرایش عکس
ویرایشگران عکس در جهت تنظیم، اصلاح رنگ و ترکیب بندی تصاویر کار میکنند. در ویرایش عکس، میتوان هدف تنظیم نور و عکس باشد. هدف تغییر رنگ لباس و افزودن اطلاعاتی بیشتر مانند لوگو باشد. ویرایشگر عکس باید اطلاعات کاملی از نرم افزارهای طراحی مخصوصا فتوشاپ داشته باشد.
معمولا تصاویر اصلی در عکاسی، اهداف کارفرما را نشان نمیدهند. ویرایشگران عکس تغییراتی را اعمال میکنند که محصول نهایی به اهداف کارفرما نزدیکتر شود. مطمئنا به عنوان طراح گرافیک، باید مهارتهایی از این قبیل را به پروتفولیو خود بیافزاید تا پروژههای بهتری قرارداد کنید.
طراحی گرافیک لباس
این متخصصان طراحی، تصاویر گرافیک برای چاپ روی لباس طراحی میکنند. طرحهای گرافیکی منسجم و جذاب بصری، مشتریان زیادی دارد. این طراحان اکثرا با نرمافزار CAD طراحی میکنند. تا تمرکز زیادی بر مقیاس و الگوی دقیق لباس داشته باشند.
طراحی لوگو، پردرآمدترین فعالیت طراحان گرافیک
طراحان گرافیک برای نمایش برند یا محصول، از نمادهای جذاب بصری استفاده میکنند. این نماد جذاب بصری به عنوان هویت برند شناخته میشود. طراحی لوگو نیاز به مطالعه و تاریخچه موضوع دارد. همچنین باید رقبا را شناسایی و مطالعه کرد. لوگو یکی از مهمترین عوامل برای رشد یک برند است. در صورتی که لوگو، اصولی و موفق طراحی شود، چندین برابر هزینه طراحی به کارفرما باز خواهد گشت. به معنای واقعی بازگشت سرمایه تجربه خواهد شد.
طراحی بستهبندی
بستهبندی یکی از ارکان اصلی در طراحی محصولات است. بستهبندی محصول وظایف گوناگونی دارد. از جمله ارتباط با مشتری، جذابیت بصری، حمل و نقل آسان و جزئیاتی تخصصی دیگر. طراحی بستهبندی محصولات از پردرآمدترین و شاید مشکلترین بخش های طراحی گرافیک است.
طراحی بستهبندی محصول تاثیر مستقیمی در فروش محصول و بازگشت مشتری دارد. محصول موفق، در قفسهها و ویترینهای فروشگاهها با مشتریان صحبت میکند. ارتباط برقرار میکند و در سبد خرید آنها را همراهی میکند.
طراحی وب
طراح گرافیک، میتواند در زمینه صفحهآرایی صفحات وب به توسعهدهندگان وب کمک کند. مسئولیت طراحی و انتخاب رنگ، طراحی بنرهای جذاب و طرحهای منحصر به فرد برای آیکونها، میتواند وب سایت را جذابتر کند. فروش را افزایش دهد. در عصر حاصر با اینترنتی شدن فروشگاهها و افزایش تعداد فروشگاههای اینترنتی موفق، برنامهنویسان به دنبال طراحان گرافیک ماهر هستند.
طراحی چند رسانهای
طراحان مولتی مدیا، تصویر و فیلمهای متحرک پیچیدهای را با استفاده از تخصص، ترکیب هنر و یارانه خلق میکنند. این طراحان تسلط کامل بر نرم افزارهای طراحی و ساخت انیمیشن دارند. طراحان چند رسانهای، مسئول توسعه گرافیکی، برای کارکترها و صحنه داستان است.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز یکی از اولین دانشگاههایی است که دانشگده چندرسانهای راه اندازی کرده است. متخصصان این رشته بعد از فارغ التحصیلی میتوانند پروژههای دلاری زیادی از طریق سایتهای فریلنسری قرارداد کنند. در دهههای قبلی بازار کار این رشته در ایران ضعیف بود. ولی در حال حاضر با رشد چشمگیری همراه است.
طراحی تبلیغاتی و انتشاراتی
طراحان گرافیک از دانش طراحی گرافیکی خود، به همراه عکاسی و آیتمهای دیگر، برای بازاریابی برند یا شرکت استفاده میکنند. تبلیغات بیلبردهای شهری، پوسترها و مجلهها، وب سایتها و انواع دیگر تبلیغات در این دستهبندی قرار دارند. همچنین طراحان گرافیکی میتوانند با دانش گرافیکی و بصری خود، دفترچههای راهنمای برای انواع محصولات طراحی کنند.
مدیر هنری
شغل مدیر هنری یک شغل سطح بالا است. مدیر هنری مسئول رهبری و هدایت یک تیم هنری را بر عهده دارد. گروههای هنری که در زمینه مد، تبلیغات، تیزر تلویزیونی فعالیت میکنند. نیاز به یک مدیر خلاق و فرمانبر دارند. مدیر هنری میتواند به عنوان فریلنسر فقط برای مدت مشخص برای رهبری یک کمپین تبلیغات و یک برند استخدام شود.
مشاوره برای بازار کار طراحی گرافیک و افزایش درآمد طراحان گرافیک
برای دریافت مشاوره رایگان شروع طراحی گرافیک فریلنسری از طریق تیکت با پشتیبانی پل دیزایرز در تماس باشید. لطفا نظرات خود را نیز در مورد این مقاله برای ما ارسال بفرمایید. آیا این مقاله توضیحاتی جامع در مورد درآمد طراحان گرافیک در اختیار شما قرارداد؟
تاثیر اقتصاد جهانی بر درآمد طراحان گرافیک
تأثیر اقتصاد جهانی بر درآمد طراحان گرافیک فریلنسر، اهمیت زیادی دارد. تغییرات قیمت دلار و وضعیت اقتصادی بر درآمد طراحان گرافیک تأثیر بسزایی دارد. طراحان ایرانی هزینههای زندگی به ریال دارند. اما فرصت کسب درآمد دلاری از طریق پروژههای بینالمللی برای آنها وجود دارد. این نوسانات میتواند فرصتی برای افزایش سودآوری باشد.
ناپایداری اقتصادی و تغییرات مداوم در نرخ ارز، درآمد تحت تأثیر قرار میدهد. به طوری که افزایش شدید دلار باعث افزایش هزینهها میشود. ممکن است برخی از کارفرماها بودجههای خود را کاهش دهند. یا پروژههای کمتری سفارش دهند.
مدیریت صحیح نوسانات میتواند به طراحان کمک کند تا درآمد پایدارتری داشته باشند. یکی از راههای مقابله با این مسئله، ایجاد تنوع در منابع درآمدی است. علاوه بر این، آگاهی از تغییرات بازار و اقتصادی در جهان به طراحان کمک میکند. کمکی تا با استراتژیهای مناسب از فرصتهای جدید درآمد دلاری بهرهبرداری کنند.
هوشیاری در مقابل شرایط اقتصاد جهانی، استفاده از ارزهای پایدار، برای طراحان گرافیک فریلنسر ابزاری مؤثر است. فریلنسرهای گرافیک را در برابر تغییرات اقتصادی جهانی مقاومتر میکند.
بازارهای نوظهور مانند NFTها فرصتهای جدید و هیجانانگیزی را برای طراحان گرافیک فراهم کرده است. NFT، به عنوان واحدهایی دیجیتال و منحصر به فرد برای مالکیت آثار هنری، موسیقی، تصاویر و دیگر محتواها در فضای بلاکچین ایجاد میشوند. به طراحان این امکان را میدهند که آثار هنری دیجیتالی خود را به شکلی منحصر به فرد و محدود عرضه کنند.
در فضای NFT، طراحان گرافیک میتوانند آثار خود را به صورت دیجیتال تولید کنند. در بازارهای بلاکچینی به فروش برسانند. یکی از مزایای بزرگ NFTها این است که طراحان میتوانند برای آثار خود حق کمیسیون دائمی تعیین کنند. به این معنا که در صورت فروش مجدد اثر، درصدی از سود حاصل نیز به طراح تعلق میگیرد.