درآمد گرافیست‌های فریلنسر و بازارکار طراح گرافیک

درآمد گرافیست‌های فریلنسر و بازارکار طراح گرافیک

درآمد طراح گرافیک و بازار کار طراحان گرافیک، در ایران بیشتر از کشورهای دیگر می باشد. گرافیست های  فریلنسر ماهانه بین 50 تا 100 میلیون تومان درآمد کسب میکنند. مزیتی که برای فریلنسر‌های گرافیک وجود دارد، امکان کسب درآمد دلاری است. درآمد دلاری برای ایرانی‌ها عالی است. چون که هزینه های آنها ریالی است و می‌توانند پس انداز بیشتری داشته باشند.اگر شما این مقاله را مطالعه می فرمایید، احتمالا تازه از رشته گرافیک فارغ التحصیل شده اید. مطمینا قبل از ورود به هر تخصصی، بررسی بازار کار، مزایا و معایب شغلی می تواند نتیجه مستقیمی در انتخاب  یا رد داشته باشد.
ما در این مقاله کمک میکنیم شما کلیاتی را از این موضوع دریافت کنید. در انتهای مقاله، برای موفقیت بیشتر کتاب رایگان را در اختیار شما خواهیم گذاشت تا راهنمایی  برای پیشرفت و موفقیت شما باشد. امیدوارم بتوانیم دید کاملی از وضعیت درآمد طراحان گرافیک و بازار کار طراحی گرافیک در اختیار شما قرار دهیم.

درآمد طراحان گرافیک و بازار کار طراحی گرافیک

درآمد فریلنسر گرافیک 

در چند دهه قبل‌تر، یک طراح گرافیک برای فعالیت باید دفتر و شرکت محلی تاسیس میکرد.  عضو دفاتر و رسانه های محلی میشد. همچنین اگر در شهرهای کوچک و دور افتاده سکونت داشت، باید برای زندگی حرفه ای به شهرهای بزرگتر مهاجرت میکرد. ولی با پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات، دیگر این مرزهای جغرافیایی جابه جا شده است. هیچ مرز جغرافیایی وجود ندارد. درآمد طراحان گرافیک فقط وابسته به سطح دانش و تخصص آنهاست. دانش به روز، پشتکار همزمان با حضور در عرصه بین المللی می تواند سطح درآمد طراحان گرافیک را جهانی کند.
اگر شما مقالات دهه‌های قبل‌تر را با عناوین ( درآمد طراحان گرافیک ) مطالعه میکردید. عواملی مانند نوع اشتغال، تجربه، محل زندگی در تعیین درآمد مطرح بود. برای مثال قبلا یک طراح گرافیک، نمی توانست در یک شهر دور افتاده فعالیت داشته باشد. حتما باید به شهرهای بزرگتر مهاجرت میکرد. همچنین بسیاری از طراحان، امکان مهاجرت نداشتند. باید از هنر وعلاقه خود خداحافظی می‌کردند.

امروزه کاملا متفاوت‌تر شده است. فقط کافی هست یک طراح گرافیک، مسلط به حرفه ی خود باشد. کافی است اینترنت و ابزار طراحی داشته باشد. می تواند در دور افتاده ترین روستای ایران، پروژه هایی از هزاران کیلیومتر دورتر،  قرارداد کند. بدون هیچ نگرانی و با آرامش طراحی کند. سایت فریلنسری پل دیزاینرز، بستری امن است که در ایران برای طراحان و هنرمندان در حال فعالیت می باشد.

افزایش درآمد طراحان گرافیک 

مطمینا در عصر حاضر، فریلنسری تنها راهی است که شما با دنیا ارتباط برقرار کنید. به واسطه فریلنسری، پروژه های مورد علاقه خود را دریافت کنید. درآمد خودتان را افزایش بدهید. یک طراح گرافیک فریلنسر، زمان و مکان ندارد. مدیریت کارها در دستان اوست. شما می توایند در قله کوه، در دفاتر اشتراکی، در یک قایق، کنار ساحل، در کافه و مکان مورد علاقه کار کنید.
ولی مطمینا فقط زمانی شما از شغل خود رضایت کافی خواهید داشت که پروژه هایی با کیفیت بالایی خلق کنید. در صورت داشتن  مهارت می‌توانید درآمد بالایی را تجربه کنید. درآمد یک طراح گرافیک فقط و فقط وابسته به دانش و مهارت و تخصص و پشتکار اوست. نیاز اصلی ابزار کار و اینترنت هست.

شروع طراحی با کارآموزی 

مطمینا کارآموزی مفید است. ولی این باور که شما باید مدتی رایگان برای کارفرما کارکنید، یک اشتباه محض است. هیچ وقت رایگان کار نکنید. اگر شما برای کارفرمایی پروژه تحویل می دهید، پس حتما یک دانش و تخصص دارید. اگر سطح پروژه پایین و دانش شما کم است، پول کمتری دریافت میکنید. ولی رایگان کار نکنید. بعضی از کارفرماها همیشه به دنبال طراحان رایگان هستند، بهتر است که آن کارفرماها را فراموش کنید.

یک طراح گرافیک چه وظایفی دارد؟

  • جلسه و ملاقات با کارفرما در پروژه های فریلنسری، می تواند از طریق واتس آپ، تلگرام و یا اپ های تصویری دیگری انجام شود. همچنین می تواند به صورت ارسال صوت و متن و پرسشنامه انجام شود .
  • برآورد زمان لازم برای اجرا و تحویل پروژه.
  • برآورد تعرفه طراحی و ارایه قیمت تمام شده برای کارفرما.
  • تفکر خلاق و تولید ایده
  • تسلط به نرم افزارهای مختلق طراحی و دانش به روز.
  • توسعه خلاقیت.

مدت زمان پیشرفت برای یک طراح گرافیک 

پیشرفت یک طراح گرافیک در طی سه تا پنج سال بعد از یادگیری و اتمام دوران حرفه ای امکان پذیر است. احتمالا سالهای اول برای شما که تازه شروع کرده اید، سخت باشد. چون فعلا برند شما شکل نگرفته است. پروتفولیو کم رنگی دارید. ارتباطات قوی ندارید. ولی بهتر است صبر داشته باشید و با حداکثر انرژی مسیر خود را طی کنید.

درآمد طراحان گرافیک از چه راه هایی است؟ بازار کار طراح گرافیک کجاست؟

طراحان گرافیک دانش کامل و بروز از مفاهیم اولیه و تئوری رنگ و تصویر و اصول هنری دارند. یک طراح گرافیک از برنامه های یارانه‌ای مختلف جهت ترسیم خلاقیت و آنچه که در ذهن دارد، استفاده می‌کند. طراحان گرافیک نسبت به علاقه و تخصص خود، مهارتهای زیادی را می‌آموزند. می‌توانند آنها را تبدیل به پول کنند. در واقع شما به عنوان طراح گرافیک، باید مهارتهای خود را تبدیل به پول کنید. نیازهای کارفرماها را بشناسید. مهارت‌های خود را در قالب خدمات برای آنها ارایه دهید. در زیر فهرستی از مهارت‌هایی است که شما می توانید آنها را تبدیل به محصول بکنید.

فهرست مهارتهای مورد نیاز برای افزایش درآمد طراحان گرافیک

ویرایش عکس 

ویرایشگران عکس، در جهت تنظیم، اصلاح رنگ و ترکیب بندی تصاویر کار می‌کنند. در ویرایش عکس، می توان هدف تنظیم نور و عکس باشد. هدف تغییر رنگ لباس و افزودن اطلاعاتی بیشتر مانند لوگو باشد. ویرایشگر عکس باید اطلاعات کاملی از نرم افزارهای طراحی مخصوصا فتوشاپ داشته باشد .
معمولا تصاویر اصلی در عکاسی، اهداف کارفرما را نشان نمی‌دهند. ویرایشگران عکس تغییراتی را اعمال میکنند که محصول نهایی به اهداف کارفرما نزدیک‌تر شود. مطمینا شما به عنوان یک طراح گرافیک، باید مهارت‌هایی از این قبیل را به پروتفولیو خود بیافزاید تا پروژه‌های بهتری قرارداد کنید.

طراحی گرافیک لباس 

این متخصصان طراحی، تصاویر گرافیک برای چاپ روی لباس طراحی میکنند. طرح های گرافیکی منسجم و جذاب بصری، مشتریان زیادی دارد . این طراحان اکثرا با نرم افزار CAD طراحی میکنند تا تمرکز زیادی بر مقیاس و الگوی دقیق لباس داشته باشند.

طراحی لوگو 

طراحان گرافیک برای نمایش یک برند یا محصول، از نمادهای جذاب بصری استفاده می‌کنند. این نماد جذاب بصری به عنوان هویت برند شناخته می‌شود. طراحی لوگو نیاز به مطالعه و تاریخچه  موضوع دارد. همچنین باید رقبا را شناسایی و مطالعه کرد. لوگو یکی از مهم‌ترین عوامل برای رشد یک برند می‌باشد. در صورتی که لوگو، اصولی و موفق طراحی شود، چندین برابر هزینه طراحی به کارفرما باز خواهد گشت. به معنای واقعی بازگشت سرمایه تجربه خواهد شد.

طراحی بسته بندی 

بسته بندی یکی از ارکان اصلی در طراحی محصولات می‌باشد. بسته بندی یک محصول وظایف گوناگونی دارد. از جمله ارتباط با مشتری، جذابیت بصری، حمل و نقل آسان و جزئیاتی تخصصی دیگر. طراحی بسته بندی محصولات یکی از پردرآمد‌ترین و شاید مشکل‌ترین بخش های طراحی گرافیک باشد. طراحی بسته بندی محصول تاثیر مستقیمی در فروش محصول و بازگشت مشتری دارد. محصول موفق، در قفسه ها و ویترین های فروشگاه ها با مشتریان صحبت میکند. ارتباط برقرار میکند و در سبد خرید آن‌ها را همراهی میکند.

طراحی وب 

یک طراح گرافیک، می تواند در زمینه صفحه‌آرایی صفحات وب به توسعه‌‍دهندگان وب کمک کند. مسئولیت طراحی و انتخاب رنگ، طراحی بنر‌های جذاب و طرح‌های منحصر به فرد برای آیکون‌ها، می تواند وب سایت را جذاب‌تر کند و فروش را افزایش دهد. در عصر حاصر با اینترنتی شدن فروشگاه‌ها و افزایش تعداد فروشگاه‌های اینترنتی موفق، برنامه نویسان به دنبال طراحان گرافیک ماهر هستند.

طراحی چند رسانه ای 

طراحان مولتی مدیا، تصویر و فیلم های متحرک پیچیده‌ای را با استفاده از تخصص، ترکیب هنر و یارانه خلق میکنند. این طراحان تسلط کامل بر نرم افزارهای طراحی و ساخت انیمیشن دارند. طراحان چند رسانه ای، مسئول توسعه گرافیکی، برای کارکتر‌ها و صحنه  داستان است.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز یکی از اولین دانشگاه‌هایی است که دانشگده چندرسانه‌ای راه اندازی کرده است. متخصصان این رشته بعد از فارغ التحصیلی می‌توانند پروژه‌های دلاری زیادی از طریق سایت‌های فریلنسری قرارداد کنند. در دهه‌های قبلی بازار کار این رشته در ایران ضعیف بود. ولی در حال حاضر با رشد چشمگیری همراه است.

طراحی تبلیغاتی و انتشاراتی 

طراحان گرافیک از دانش طراحی گرافیکی خود، به همراه عکاسی و آیتم‌های دیگر، برای بازاریابی یک برند یا شرکت استفاده می‌کنند. تبلیغات بیلبردهای شهری، پوسترها و مجله‌ها، وب سایت‌ها و انواع دیگر تبلیغات در این دسته بندی قرار دارند. همچنین طراحان گرافیکی می توانند با دانش گرافیکی و بصری خود، دفترچه‌های راهنمای برای انواع محصولات طراحی کنند. در کارهای انتشاراتی دیگر نیز همکاری داشته باشند. طراحان گرافیک که قصد فعالیت فریلنسری دارند، می توانند از طریق سایت‌های فریلنسری مانند سایت پل دیزاینرز درآمد خوبی را کسب کنند.

مدیر هنری

شغل مدیر هنری یک شغل سطح بالا است. مدیر هنری مسئول رهبری و هدایت یک تیم هنری را بر عهده دارد. گروه‌های هنری که در زمینه مد، تبلیغات، تیزر تلویزیونی فعالیت می‌کنند. نیاز به یک مدیر خلاق و فرمان بر دارند. مدیر هنری می تواند به عنوان فریلنسر فقط برای مدت مشخص برای رهبری یک کمپین تبلیغات و یک برند استخدام شود.

مشاوره برای بازار کار طراحی گرافیک و شروع فریلنسری 

برای دریافت مشاوره رایگان شروع طراحی گرافیک فریلنسری از طریق تیکت با پشتیبانی پل دیزایرز در تماس باشید. لطفا نظرات خود را نیز در مورد این مقاله برای ما ارسال بفرمایید. آیا این مقاله توضیحاتی جامع در مورد درآمد طراحان گرافیک در اختیار شما قرارداد؟

این نوشته به زودی آپدیت خواهد شد. ما نیازمند کمک شما هستیم تا جدیدترین یافته های علمی را در این مقاله منتشر کنیم. لطفا از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید و کمک کنید . محتوای ارسالی شما بعد از بررسی، با نام خودتان در سایت منتشر خواهد شد .

اشتراک گذاری

برچسب ها
  • درآمد طراحان گرافیک

  • بازار کار گرافیست

مدیر تولید محتوای پل دیزاینرز

مدیر تولید محتوای پل دیزاینرز

نظرات شما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، موارد مشخص شده با ستاره (*) الزامی است.

امتیاز مطلب