سفارش موشن گرافیک از فریلنسر موشن گرافیک
سفارش موشن گرافیک از انیماتور موشن گرافیک پل دیزاینرز، مزایایی برای کارفرماها دارد. در این مقاله به مزایای ثبت سفارش موشن گرافیک در پلت فرم پُل دیزاینرز پرداخت شده است. همچنین اطلاعات کلی از نحوه ثبت سفارش و جست و جوی فریلنسر مناسب برای کارفرماها ارائه شده است.
موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک، ترکیب گرافیک همراه با حرکت می باشد. تا قبل از قرن بیستم، گرافیک همواره شخصیتی استاتیک و بی حرکت بوده است. پیشرفت تکنولوژی و نرم افزارهای کامپیوتری، توانست درهای جدیدی برای گرافیک باز کند. در برخی از منابع، موشن گرافیک را ترکیب حرکت و صدا توصیف کرده اند که اشتباه می باشد. موشن گرافیک ترکیب حرکت و گرافیک می باشد. صدا برای انتشار موشن گرافیک الزامی نیست. صدا برای تاثیر گذاری بیشتر استفاده می شود.
از نریشن های تاثیرگذار برای افزایش تاثیرگذاری و تعامل در موشن گرافیک استفاده می شود. ولی همچنان موشن گرافیکهایی وجود داشته که به صورت بی صدا منتشر شده و موفق بودهاند. موشن گرافیک زیر توسط یکی از فریلنسرهای انیماتور پل دیزاینرز، جناب آقای امیر حسین جباری تولید شده است. برای مشاده پروفایل ایشان و نمونه کارهای بیشتر از ایشان، از طریق دسته بندی گرافیک و دیزاین اقدام بفرمایید.
تفاوت موشن گرافیک و انیمشن 3 بعدی چیست؟
در انیمیشن سه بعدی، تصاویر متحرک سه بعدی در یک فضا سه بعدی حرکت میکنند. امروزه در صنعت سینما بسیار استفاده می شود. ولی سفارش موشن گرافیک که اغلب توسط برندها برای معرفی محصول، معرفی برند، افزایش فروش و... انجام می شود. در سفارش موشن گرافیک از عناصر دو بعدی برای ارائه و انتقال اطلاعات و ساخت یک طرح جذاب استفاده می شود.
تفاوت گیف و موشن گرافیک چیست؟
گیف نوعی موشن گرافیک است. در واقع گیفها زیر مجموعه ای این صنعت هستند. گیفها ساده ترین نوع موشن گرافیک هستند. ولی در اصطلاح عامیانه به صورت مجزا به کار برده می شوند. گیفهای تبلیغاتی که اکثرا در سایتهای پربازدید در جایگاه های تبلیغی به کاربرده می شود، ساده ترین نوع موشن گرافیک هستند. حجم بسیار پایینی دارند.
گیفهایی که برای تبلیغ در جایگاههای تبلیغی سفارش داده شده است، باید حجم کمتری داشته باشد تا سرعت بارگذاری سایت را کاهش ندهد.
تصور نمایید که در یک صفحه سایت، شاید چندین جایگاه تبلیغی باشد. استفاده از گیفها با حجم بالا، می تواند سرعت سایت را کاهش دهد. بنابراین سایتها و شرکت های تبلیغاتی محدودیتهای حجمی برای برندها در نظر میگیرند. پس اغلب کارفرماها وقتی سفارش موشن گرافیک مدنظرشان هست، با گیف متفاوت می باشد و دنبال انیماتورهای حرفه ای هستند. تصویر زیر نمونه ای از گیف به سفارش برند پل دیزاینرز تولید شده است. ویدئو زیر نمونه ای از گیف به سفارش پل دیزاینرز می باشد.
دلایل ترغیب کسب و کارها برای سفارش موشن گرافیک
در سالهای اخیر، گرایش به ثبت سفارش موشن گرافیک از استارت آپها و برندها به شدت افزایش یافته است. به طور قطع می توان گفت هر استارت آپی که از یک اتاق کوچک در دورترین نقطه جهان قصد رشد دارد تا برندها، همگی به دنبال انتشار و طراحی جذاب ترین موشنها هستند. احتمال شما که در حال مطالعه این مقاله هستید، به اهمیت موشن گرافیک واقف هستید و قصد تبلیغ با این ابزار را دارید.
انیماتورها می توانند به واسطه ی هنر گرافیک و با تکیه بر دانش نرم افزاری، برای برندها ارزش آفرینی کنند. ویدیوهای موشن گرافیک تولید شده می توانند در شبکههای اجتماعی، پیش پرده های سینمایی، تبلیغات تلویزیونی و در صفحات فرود سایت برندها استفاده شود. اگر شما هم تصمیم دارید مخاطبانتان رابا انتشار یک موشن گرافیک جذاب غافلگیر کنید، تا آخر این مقاله همراهمان باشید.
اهمیت موشن
موشن به معنای حرکت می باشد، ولی اهمیت این حرکت چیست؟ آیا گرافیک استاتیک به تنهایی قابلیت تسخیر ذهمن مخاطب را نداشت؟ مطمئنا رقابت در دنیا حرف اول را میزند. وقتی که رقیب شما از طریق ترکیب حرکت و گرافیک و صدا با مخاطبانش حرف میزند، قطعا استفاده از گرافیک استاتیک قدیمی شما را شکست خواهد داد.
ترکیب صدا، حرکت و گرافیک، تواما توانسته است اطلاعات را ملموس تر و آسان تر ارائه دهد. همچنین تمایل مخاطب برای مشاهده محتوا از طریق دو حس بینای و شنوایی بیشتر از مطالعه متن استاتیک می باشد.
چطور موشن گرافیک مخاطب را برای تماشا تشویق میکند؟
تعامل در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، با حس بینایی و شنوایی درگیر است. وقتی مخاطب در فضای مجازی یا وب گردی، ویدیویی را مشاهده میکند، هر دو حس درگیر می شود و مغز مخاطب درگیر شده است. به سختی می تواند تصمیم به عدم تماشا بگیرد، مگر اینکه محتوا بی معنی، ناراحت کننده، تکراری باشد.
در صورتی که محتوای شما آزاردهنده، بی معنی، تکراری نباشد و واکنش منفی در مغز مخاطب ایجاد نکند، شما موفق شده اید. دراینصورت موشن گرافیک شما تا انتها تماشا خواهد شد. ولی در گرافیک استاتیک حتی اگر محتوا شما بسیار جذاب باشد، باز شانس کمتری برای رقابت با محتوای متوسطی دارد که برای مخاطب ملموس تر ارائه شده است.
مخاطبان امروز به دنبال یادگیری سریع و درک سریع موضوع هستند و تمایل دارند محتوا رو سریع تر درک کنند. موشن گرافیک می تواند به کمک تصاویر مناسب مختص با موضوع با صدای گیرا، موضوع را شفاف کرده و در ذهن مخاطب جا دهد. موشن گرافیک، اولین و بالاترین اولویت برای صاحبان برندها می باشد. از این طریق می توانند به آسانی مخاطب را جذب کنند و زودتر به تارگت کمپین های تبلیغاتی برسند.
هزینه سفارش موشن گرافیک هر چند بالا به نطر برسد. ولی چندین برابر این هزینه، با افزایش فروش و افزایش اعتبار برند به صاحبان کسب و کار باز میگردد. بنابر این کاملا برای سرمایه گذاری منطقی می باشد. در حال حاضر نرم افزار Adode After Effect یکی از محبوب ترین نرم افزارهای ایجاد موشن گرافیک می باشد. اکثر انیماتورها با این ابزار قدرتمند کار میکنند.
نکته مهم در سفارش موشن گرافیک
در سفارش موشن گرافیک، باید با فریلنسری همکاری کنید که دانش بصری و گرافیک داشته باشد. صرف مهارت و تسلط به ابزارهای نرم افزاری نمی تواند خروجی قابل قبول و موفق را ارائه دهد. الفبای گرافیک و دانش بصری است که می تواند با مهارت نرم افزاری تلفیق شود و موشن گرافی زیبا خلق کند. بنابراین انیماتور باید دستیار گرافیک داشته یا خود به گرافیک مسلط باشد.
گام به گام ثبت سفارش موشن گرافیک
1.مشاهده پروفایل فریلنسرهای فعال در حوزه موشن گرافیک
وارد سایت فریلنسر پل دیزاینرز شده و در دسته بندی خدمات، آیتم گرافیک و دیزاین را انتخاب بفرمایید. در ریز دسته بندیهای موجود، دسته بندی موشن گرافیک را انتخاب نمایید. در این صفحه لیستی از فریلنسرهای آماده خدمت موشن گرافی را مشاهده میکنید.
2.بررسی پروفایل ها
چندین فریلنسر را انتخاب نموده، متن معرفی، ویدئو معرفی و نمونه کارهای انیماتورها را مشاهده کنید. صرفا فریلنسرهایی را لیست کنید که ذهنیت و سلیقه آنها به سلیقه شما نزدیک تر است. نمونه کارها و سبک کاری آنها را می پسندید.
در واقع شما در این مرحله تعامل با فریلنسرها را شروع کرده اید. پشت سیستم کامیپوتری بدون اتلاف وقت و هزینه، از دفتر کاری چندین فریلنسر در چندین نقطه مختلف دنیا بازدید کردهاید. رزومه آنها را بررسی کرده و به توسط ویدئو معرفی، پای صحبت آنها نشستهاید.
3. بررسی تعرفه های موشن گرافیک
هم اکنون بعد از مراحل 1و2، شما لیستی از فریلنسرهایی را دارید که سلیقه آنها به سلیقه شما نزدیکتر است. یعنی خروجی پروژه ای که برای شما تولید خواهد شد، مطمئنا مورد پسند شما و مخاطبانتان خواهد بود. مرحله سوم، بررسی تعرفه های فریلنسرها برای خدمت مورد نیاز است. در این مرحله شما باید فریلنسرهایی را در لیست نگه دارید که تعرفه های آنها به بودجه شما نزدیک تر است. در این مرحله لیست شما کوچکتر شده و در فاصله چند قدمی برای انتخاب فریلنسر نهایی هستید.
تصویر زیر نمونه ای از پکیج های خدمتی فریلنسرها می باشد. تعرفه فریلنسرها و پکیج های آنها در پل دیزاینرز متفاوت می باشد. بنابر این شما باید نسبت به بودجه و سلیقه خودتان انتخاب نمایید.
4.بررسی پرسش و پاسخ ها
اگر سوالی در ذهنتان هست که شما را از انتخاب فریلنسر یا ثبت سفارش باز میدارد، از طریق بخش پرسش و پاسخ در انتهای پروفایل فریلنسر پاسخهای خود را پیدا کنید.
5.بررسی توصیه نامه کارفرماها
برای اطمینان بیشتر می توانید توصیه نامه های کارفرماها را بررسی کنید. مطالعه توصیه نامه کارفرماهای قبلی می تواند شما را مطمئن کند.
6.مطالعه تجربیات و پروژه ها
بخش پایانی پروفایل هر فریلنسر، بخش تجربیات و پروژهها می باشد. به واسطه این بخش شما می توانید بدانید که فریلنسر انتخابی در چه نوع پروژه هایی همکاری داشته است و تجربه لازم برای پروژه شما را دارد.
7.ارسال درخواست همکاری قبل از ثبت سفارش
در آخرین مرحله، اگر مابین چند فریلنسر که در لیست نهایی شما انتخاب شده اند و برای انتخاب فریلنسر نهایی مردد هستید. با ارسال پیام درخواست همکاری، مکاتبه با فریلنسر را شروع کنید و قبل از ثبت سفارش، مشاوره رایگان داشته باشید.
تبریک. مطمئنا بعد این 7 مرحله شما موفق به انتخاب فریلنسر نهایی برای ثبت سفارش موشن گرافیک شده اید. امیدواریم موشن گرافیک بسیار جذابی از اینماتور فریلنسر تحویل بگیرید.